Als je een les bij Studio Soetra volgt, of een afspraak voor een behandeling maakt, gaan we ervan uit dat je kennis hebt genomen van de onderstaande voorwaarden en hiermee akkoord gaat.

Over je lichaam en over je gezondheid

 • Wij weten veel van het menselijk lichaam, maar we zijn geen artsen. Onze lessen en behandelingen zijn dan ook niet bedoeld om ʻmedische conditiesʼ (zoals ziekte, acute of chronische klachten) te diagnosticeren en/of te behandelen. Twijfel je over een aandoening of blessure? Of hebben wij zelf het idee dat het niet verstandig is om je een les te laten volgen of een behandeling te geven? Dan verwijzen we je door naar een arts, therapeut of specialist. Zodra jouw behandelend arts aangeeft dat het verantwoord is om lessen te volgen of de behandelingen op te pakken, kun je weer bij ons terecht.
 • Ben je onder behandeling van een arts, therapeut of specialist, of gebruik je medicijnen? Dan is het verstandig om van tevoren met je arts te overleggen of je yoga mag beoefenen of gemasseerd mag worden.
 • Voorafgaand aan de (eerste) behandeling hebben we een intakegesprek. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de informatie die je tijdens dit gesprek verstrekt.
 • Valt een les tegen, of is de massage niet wat je ervan verwacht had? Kom naar ons toe! Samen kunnen we kijken naar eventuele oorzaken en checken of we dit in het vervolg kunnen voorkomen. Let op: je kunt Studio Soetra niet aansprakelijk stellen voor negatieve resultaten. 

Over veiligheid en een prettige sfeer

 • Onze lessen en behandelingen voeren we met aandacht uit en we zorgen voor een veilige omgeving. Studio Soetra is niet verantwoordelijk voor eventuele beschadiging, diefstal of verlies van je persoonlijke bezittingen.
 • Uiteraard zorgen we voor een prettige sfeer, een hygiënische werkomgeving en benaderen we jou en je lichaam tijdens de yogales of behandeling met respect. Dat verwachten we ook van jou als je bij ons een les volgt of een behandeling ondergaat. 
 • Voor de duidelijkheid en voor de mensen achterin: de massages en behandelingen hebben niets met erotiek of met seks te maken. Wat je thuis doet mag je helemaal zelf weten, maar bij Studio Soetra worden seksueel getinte opmerkingen of seksuele toespelingen in geen geval getolereerd. Maak je je daar toch schuldig aan? Dan kun je kiezen: je diep verontschuldigen en meteen vertrekken of we geven je een behandeling met een pot sambal in de hoofdrol. Ga je herhaaldelijk onze grens of die van onze bezoekers over? Dan doen we direct aangifte (en we zitten in de binnenstad, dus de politie is er binnen twee minuten). 
 • En van een heel andere orde, maar toch belangrijk: vergeet je voorafgaand aan de les of behandeling niet je telefoon uit te schakelen of op stil te zetten? Oooohmm.

Over boeken en betalen

 • Heb je een afspraak gemaakt maar kun je niet komen? Gemaakte afspraken voor behandelingen kun je tot 24 uur van tevoren annuleren zonder bijkomende kosten. Annuleer je daarna? Of kom je niet opdagen? Dan berekenen we de volledige kosten aan je door.
 • Voor ons lesrooster maken we gebruik van de applicatie Momoyoga. Hier kun je de yogales boeken en via de betaalmodule meteen afrekenen. Heb je de app nog niet? Download hem via de Appstore of Google Play. Behandelingen kun je alleen met pin betalen. Een factuur na afloop ontvangen is mogelijk. Maak in dat geval het verschuldigde bedrag binnen 7 dagen over naar IBAN NL09BUNQ2062940807 t.n.v. Studio Soetra. Vergeet niet het factuurnummer te vermelden.
 • Heb je een cadeaubon ontvangen van Studio Soetra? Lucky you! Uiteraard mag je daar je les of massage mee betalen. Let op: je kunt je cadeaubon niet inwisselen voor contant geld.

Gewoon leuk

 • We zijn trots op onze diploma’s en certificaten die we behaald hebben, want ze vormen voor jou een extra bewijs dat we er alles aan zullen doen om jouw les of behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wil je onze getuigschriften zien? Vraag ons er gerust naar.
 • Wil je een les of behandeling bij Studio Soetra aan iemand cadeau doen? Goed idee! Je kunt bij ons een cadeaubon kopen. Neem contact op voor de mogelijkheden. 


Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaar je dat je begrijpt dat je Studio Soetra in geen geval aansprakelijk kan stellen voor eventuele gevolgen, bijwerkingen en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een van de lessen of een van de behandelingen die je ondergaat.  Dank je wel voor je vertrouwen en aanwezigheid!

अथ योगानुशासनम्


Atha yoga anushasanam

Nu begint de studie en beoefening van de discipline van Yoga.
-- eerste sutra van Patanjali

STUDIO SOETRA

Studio Soetra is opgericht door ons, Michelle en Charlotte, twee yogi’s uit Amersfoort. Met Studio Soetra willen we jou, en iedereen in Amersfoort en omgeving die geïnteresseerd is in yoga, een fijne, veilige en vooral inspirerende plek bieden.

Yoga draait bij ons niet alleen om in bepaalde houdingen staan, maar hoort thuis binnen een rijke cultuur van tradities die zo’n 8.000 jaar geleden in India is ontstaan. Met Studio Soetra lenen we met liefde uit deze cultuur. En als je iets leent, geef je het ook weer terug.

OVER ONS

Appelmarkt 3
3811 CT Amersfoort

CONTACT