Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is een massage van het hele lichaam, van kruin tot teen, direct op de huid. De massage ontspant, verkwikt en vitaliseert. Hiervoor gebruiken we een natuurlijke massageolie met een prettige geur.  Door je volledig te ontspannen kom je los van de dagelijkse beslommeringen. Je lichaam en geest ervaren weer even hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn en vrij van stress.

Wordt gegeven door: Michelle

Tarieven:
30 minuten € 40,-
60 minuten € 78,-
90 minuten € 103,-


Wil je meer weten of een afspraak maken?
Bel of app Michelle

Ayurveda betekent de leer of kennis (veda) van het leven (ayus), en ontstond 5.000 jaar geleden in India. Hiermee is het de oudste bekende geneeswijze.

Tijdens een ayurvedische massage maak ik gebruik van een ruime hoeveelheid warme medicinale kruidenolie, die ik aanpas op de dosha (type) van de persoon die ik masseer. Het is een massage van het volledige lichaam, direct op de huid. Deze massage heeft een reinigend effect: het voedt je lichaam en geest en stimuleert het zelfgenezend vermogen van beide. En daarnaast is het heerlijk ontspannend.

Wordt gegeven door: Michelle

Tarieven:
90 minuten € 113,-
105 minuten € 125,-


Wil je meer weten of een afspraak maken?
Bel of app Michelle

Ayurvedische massage

Stoelmassage

Een stoelmassage is een korte maar zeer effectieve massage van hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen. Je hoeft je hiervoor niet uit te kleden. Ik maak gebruik van een speciaal hiervoor ontwikkelde ergonomische stoel. 

Ook tijdens de zwangerschap en in postpartum periode is deze massage mogelijk.

De massagetechniek die wordt toegepast is gebaseerd op acupressuur, ook wel Shiatsu genoemd. Door het behandelen van specifieke drukpunten op energiebanen (meridianen) worden alle lichamelijke functies gestimuleerd, stroomt energie weer door en kan opgehoopte spanning het lichaam uit. 

Het is ook mogelijk om een stoelmassage op locatie boeken. Dit kan vanaf 3 personen. Wil je meer weten? Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Wordt gegeven door: Michelle en Charlotte

Tarieven: 
20 minuten € 25,-
30 minuten € 37,50


Wil je meer weten of een afspraak maken?

Bel of app Michelle

Bel of app Charlotte

Tijdens je zwangerschap sta je, misschien wel meer dan ooit, in nauw contact met je lichaam. Een lichaam dat hard aan het werk is om een nieuw leven te maken! Een lichaam dat nog meer aandacht verdient én wat extra zachtheid.

Tijdens een zwangerschapsmassage combineer ik een ontspanningsmassage met ademhalingsoefeningen. Ik masseer je lichaam en houd hierbij rekening met de duur van je zwangerschap en jouw wensen. Ik masseer bijvoorbeeld je rug, nek, schouders, armen, benen, buik en je hoofd of gezicht. Hierbij kan ik gebruik maken van de massagetafel, massagestoel of een futon (Japanse mat). Laat me van tevoren weten hoeveel weken je zwanger bent, dan hou ik rekening met wat voor jou de prettigste houding zal zijn. Bij de massage maak ik gebruik van ontspannende natuurlijke olie met de geur van lavendel.

Wordt gegeven door: Michelle

Tarief: 60 minuten € 80,- 

Naast de zwangerschapsmassage werk ik ook met ademhalingsoefeningen die je helpen je voor te bereiden op de bevalling. Ik gun iedere zwangere vrouw een mooie en bijzondere geboorte van haar kindje en je ademhaling speelt hierin een belangrijke rol. Deze ademsessie valt onder ademcoaching.


Wil je meer weten of een afspraak maken?
Bel of app Michelle

Zwangerschapsmassage

Thaise yogamassage

Bij een Thaise yogamassage maak ik gebruik van een combinatie van yoga, meditatie en acupressuur. Hierdoor werkt de massage zowel op fysiek, geestelijk als energetische niveau diep door. Naast de aan de yoga ontleende strekkingen gebruiken we in de Thaise massage ook bepaalde acupressuurpunten. Vooral bij specifieke klachten, zoals nek-, schouder- en rugklachten, werken deze punten zeer krachtig. Zeker in combinatie met de strekkingen uit de 'gewone' Thaise massage. Sommige van deze punten komen overeen met punten uit de Chinese acupressuur, maar veel punten zijn specifiek voor de Thaise massage.

Wordt gegeven door: Michelle 

Tarief:  90 minuten € 100,- 


Wil je meer weten of een afspraak maken?
Bel of app Michelle

Het eerste wat we doen als we onze intrede in deze wereld maken is...ademen. Ademen is leven. Van de eerste inademing bij onze geboorte, tot aan het moment dat we letterlijk onze laatste adem uitblazen. Onze ademhaling is ons hele leven bij ons, als een goede vriend, als onze steun en toeverlaat.

Door ademcoaching leer ik je om verschillende manieren van ademen te beoefenen. Hieronder een greep uit de mogelijkheden:

  • Ontspanningsoefeningen 
  • Ademtechnieken/oefeningen 
  • Ademwerk, oftewel werken met een verbonden ademhaling

Door in contact te staan met je ademhaling, en dus met je lichaam, je geest en je spirituele leven zorg je ervoor dat je meer energie krijgt en je gezondheid verbetert, want je maakt je ademcapaciteit groter en je versterkt je immuunsysteem. Hiermee zorg je voor meer vitaliteit! 

Heb je interesse in ademcoaching? Of loop je met bepaalde klachten rond, en wil je weten of ademcoaching je hierbij kan helpen? Neem gerust contact op.

Ademcoaching wordt gegeven door: Michelle

Tarieven: 
60 minuten € 85,- 
90 minuten € 105,- 


Wil je meer weten of een afspraak maken?
Bel of app Michelle

Ademcoaching

सूत्र


Soetra : Sutra

-- Aforismen waarmee de kennis van rituelen, filosofie, grammatica of elke andere vorm van kennis kan worden overgedragen.

STUDIO SOETRA

Studio Soetra is opgericht door ons, Michelle en Charlotte, twee yogi’s uit Amersfoort. Met Studio Soetra willen we jou, en iedereen in Amersfoort en omgeving die geïnteresseerd is in yoga, een fijne, veilige en vooral inspirerende plek bieden.

Yoga draait bij ons niet alleen om in bepaalde houdingen staan, maar hoort thuis binnen een rijke cultuur van tradities die zo’n 8.000 jaar geleden in India is ontstaan. Met Studio Soetra lenen we met liefde uit deze cultuur. En als je iets leent, geef je het ook weer terug.

OVER ONS

Appelmarkt 3
3811 CT Amersfoort

CONTACT