Michelle

Michelle van Aarst

Yoga staat voor mij voor luisteren naar het verhaal dat je lichaam te vertellen heeft. Op die manier brengt yoga je verder op het pad van bewustwording. Ik geloof dat vorm, beweging en adem de sleutels zijn naar je eigen innerlijke wijsheid. Waarbij je lichaam je voertuig is, waar je goed voor wil zorgen.

Binnen Studio Soetra verzorg ik, naast de yogalessen, ook de massages en behandelingen. Ook kunnen mensen bij mij terecht voor ademcoaching.

Ik ben gecertificeerd Lu Jong docent. Daarom ben ik, naast het geven van Lu Jong yoga, ook bezig met het opzetten van een Lu Jong Academy. Wil je hier meer over weten? Schrijf je in voor onze Studio Soetra mail.  

Mijn persoonlijke doel is om de ultieme bliss te ervaren, ultiem geluk waarbij je niets meer nodig hebt. Waarin je geen verlangen meer hebt naar meer, groter, intenser, beter. Dat gevoel, en deze kennis, wil ik graag delen met mensen en ze daarmee ook verder helpen op hún pad van bewustwording. Mensen helpen zit in mij. In mijn tienerjaren ben ik de verpleging ingegaan, maar toen yoga en meditatie op mijn pad kwamen ben ik gaan inzien dat er vele manieren zijn waarop je anderen kunt helpen. Met die gedachte ben ik 11 jaar geleden mijn bedrijf Satsang Soraya gestart. En ik ben heel blij dat ik mijn reis nu kan vervolgen binnen Studio Soetra. Reis je mee? 


सूत्र


Soetra : Sutra

-- Aforismen waarmee de kennis van rituelen, filosofie, grammatica of elke andere vorm van kennis kan worden overgedragen.

Charlotte Patty

Yoga betekent voor mij een manier om in je dagelijks leven je fysieke lichaam te leren kennen. Je lichaam is je omhulsel, maar door yoga te beoefenen ontdek je dat er vele lagen verscholen liggen. We leven in een wereld met veel chaos. Nu, maar toen de eerste yoga sutra’s werden beschreven ook al. Yoga is een manier om tot rust te komen temidden van de chaos. Door aan yoga te doen train je jezelf in het stilleggen van de wervelingen van de geest. Het ultieme doel van yoga is, hoe gek dat ook klinkt, uiteindelijk om met een kalme en vredige geest te sterven.  

In mijn jeugd is er een draaiing in mijn wervelkolom ontstaan, scoliose. Dit beïnvloed mijn zenuwstelsel, ademhaling, asymmetrische spierspanning en uitdagingen voor balans (zowel emotioneel, geestelijk als lichamelijk). In yoga vind ik een manier om met mijn veranderende lichaam om te gaan. Binnen de yoga kun je in een veilige omgeving je grenzen verkennen en misschien wel wat verleggen. Ik geef de Hatha yoga en Hatha Alignment, en maak daarbij gebruik van technieken uit de Iyengar yoga.


Charlotte

अथ योगानुशासनम्


Atha yoga anushasanam

Nu begint de studie en beoefening van de discipline van Yoga.
-- eerste sutra van Patanjali

STUDIO SOETRA

Studio Soetra is opgericht door ons, Michelle en Charlotte, twee yogi’s uit Amersfoort. Met Studio Soetra willen we jou, en iedereen in Amersfoort en omgeving die geïnteresseerd is in yoga, een fijne, veilige en vooral inspirerende plek bieden.

Yoga draait bij ons niet alleen om in bepaalde houdingen staan, maar hoort thuis binnen een rijke cultuur van tradities die zo’n 8.000 jaar geleden in India is ontstaan. Met Studio Soetra lenen we met liefde uit deze cultuur. En als je iets leent, geef je het ook weer terug.

OVER ONS

Appelmarkt 3
3811 CT Amersfoort

CONTACT