Inschrijven

Eenvoudig aanmelden voor onze yoga lessen kan eenvoudig via

 

Hiervoor moet je éénmalig (gratis) registreren.

"De yoga lessen van Charlotte zijn ontspannen, comfortabel en voelen vertrouwd. Dit is de plek als je op zoek bent naar een goede yoga flow. Charlotte is rustig, geeft duidelijke instructies, is professioneel, heeft veel kennis en geeft haar lessen met een vleugje humor. Zij is een goede docent en haar lessen zijn afwisselend met genoeg variatie. Haar stijl is simpel en haar lessen zijn makkelijk te volgen. Ze vertelt in detail hoe je in de juiste pose komt en, niet geheel onbelangrijk, maakt ze graag gebruik van hulpmiddelen. Daarnaast vertelt zij dat je vooral naar je lichaam moet luisteren om blessures te voorkomen en de beste yoga ervaring te beleven."

-- Sanne

STUDIO SOETRA

Studio Soetra is opgericht door ons, Michelle en Charlotte, twee yogi’s uit Amersfoort. Met Studio Soetra willen we jou, en iedereen in Amersfoort en omgeving die geïnteresseerd is in yoga, een fijne, veilige en vooral inspirerende plek bieden.

Yoga draait bij ons niet alleen om in bepaalde houdingen staan, maar hoort thuis binnen een rijke cultuur van tradities die zo’n 8.000 jaar geleden in India is ontstaan. Met Studio Soetra lenen we met liefde uit deze cultuur. En als je iets leent, geef je het ook weer terug.

OVER ONS

Appelmarkt 3
3811 CT Amersfoort

CONTACT